Loading color scheme

ÚJ ISKOLA BUDAKALÁSZON

Amint  az a budakalászi lakosság körében ismert, Budakalász Város Önkormányzata a város túlterhelt intézményeinek tehermentesítése érdekében új általános iskolát építtetett a Klisovác utcában. Az építkezés befejeződött, így 2021. szeptemberében a Patakpart Általános Iskolában is megkezdődik az első tanév.

Az intézmény állami fenntartásba került, így a Patakpart Általános Iskola a Kalász Suli Általános Iskolához és a Szentistvántelepi Általános Iskolához hasonlóan a Váci Tankerületi Központ fenntartásában működik. 

A 2021/2022-es tanévben kilenc osztály kezdi meg, illetve folytatja tanulmányait a Patakparton.

 

BEIRATKOZÁS A 2022/2023-AS TANÉV ELSŐ ÉVFOLYAMÁRA

A 20/2021. (VI.8.) EMMI rendelet 7.§ alapján a 2022/2023-as tanév első évfolyamára a tanköteles tanulókat 2022. április 21-22-én kell beíratni. A Patakpart Általános Iskola elsősorban az alábbi linken elérhető kötelező felvételi körzetben életvitelszerűen élő gyermekek felvételét biztosítja a szabad férőhelyek erejéig. A Patakpart Általános Iskola felvételi körzete (kir.hu) A beiratkozás további részleteit ...

PEDAGÓGIAI PROGRAM

Az alábbiakban olvasható a Patakpart Általános Iskola Pedagógiai programjának tervezete. A Pedagógiai program tervezet módosításokkal és kiegészítésekkel való elfogadásáról a 2021. augusztusában megalakuló nevelőtestület fog dönteni. Az így véglegesítésre kerülő Pedagógiai programot a megbízott intézményvezető fogja jóváhagyni. A teljes Pedagógiai program tervezete itt tölthető le.

TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSHELY IRÁNT ÉRDEKLŐDŐKNEK

Szeretettel várjuk az olyan pedagógusokat, akik szívesen vállalnak szerepet egy új iskola megalapításában és egy új közösség létrehozásában. A Patakpart iskola nevelőtestületébe olyan pedagógusokat várunk, akik nyitottak a működő, hagyományos módszerek mellett újak kipróbálására és alkalmazására. Úgy látjuk, hogy a jelen iskolájának azoknak a készségeknek és képességeknek a kibontakoztatásában kell támogatnia a ...

A TV Budakalász segítségével bemutatkoznak a leendő elsős tanítók, s eközben megismerkedhetünk az iskola épületével is.

Események nem találhatóak