Loading color scheme

TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSHELY IRÁNT ÉRDEKLŐDŐKNEK

Szeretettel várjuk az olyan pedagógusokat, akik szívesen vállalnak szerepet egy új iskola megalapításában és egy új közösség létrehozásában. A Patakpart iskola nevelőtestületébe olyan pedagógusokat várunk, akik nyitottak a működő, hagyományos módszerek mellett újak kipróbálására és alkalmazására. Úgy látjuk, hogy a jelen iskolájának azoknak a készségeknek és képességeknek a kibontakoztatásában kell támogatnia a gyerekeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az eljövő felnőttkorban boldogulni tudjanak. Ehhez a küldetéshez keresünk elhivatott pedagógusokat. Az álláshelyek a 2022/2023-as tanévtől tölthetők be, de a jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk.

1.      pedagógus, technika szakos tanári képesítéssel
2.      tanító
3.      könyvtáros / könyvtáros tanár

Az álláshelyekkel és az iskolával kapcsolatban az igazgato[kukac]patakpartiskola[pont]hu e-mail címen lehet érdeklődni önéletrajz és motivációs levél megküldésével.

 

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A PATAKPART ÁLTALÁNOS ISKOLA INTÉZMÉNYVEZETŐ-HELYETTESI BEOSZTÁS ELLÁTÁSÁRA

A Váci Tankerületi Központ pályázatot hirdet a Patakpart Általános Iskola intézményvezető-helyettes beosztás ellátására. A pályázati kiírás részletei itt olvashatóak.

Kampné Gilyén Mária intézményvezető-helyettesi megbízása Kovács Kristóf Áron intézményvezetői megbízásával együtt 2022. július 31-én lejár. Mindkét vezető jogszabályban rögzített lehetőség szerint nyilvános pályázat kiírása nélkül kapta vezetői megbízását, amely a tevékenység megkezdését követő évre szól.

Az intézményvezető-helyettesi pályázat benyújtási határideje 2022. május 31. További információ Kovács Kristóf Áron intézményvezetőtől kérhető.

KÉT VEZETŐI PÁLYÁZAT ÉRKEZETT A PATAKPART ÁLTALÁNOS ISKOLA INTÉZMÉNYVEZETŐI BEOSZTÁS ELLÁTÁSÁRA

Kovács Kristóf Áron intézményvezetői megbízása 2021. augusztus 1-től 2022. július 31-ig szól, mivel a az új köznevelési intézmény kialakításakor jogszabályban rögzített lehetőség szerint nyilvános  pályázat kiírása nélkül kapta vezetői megbízását. A megbízás ilyen esetben legfeljebb a tevékenység megkezdését követő évre szólhat.

Az Emberi Erőforrások Minisztere által közzétett új felhívásra két pályázat érkezett, melyet Kovács Kristóf Áron és Nagy Edina nyújtott be.

Mivel az intézményvezetői megbízásra benyújtott pályázatok részét képező vezetési programok közérdekből nyilvános adatoknak minősülnek, azokat a nemzeti köznevelésről  szóló 2011. évi CXC. törvény 67. § (8) bekezdése szerint honlapunkon ezúton közzétesszük.

Kovács Kristóf Áron Intézményvezető pályázata
Nagy Edina pályázata

INTÉZMÉNYVEZETŐI PÁLYÁZAT

Az Emberi Erőforrások Minisztere a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet a Patakpart Általános Iskola Intézményvezető beosztás ellátására. A pályázati felhívás itt érhető el.