Loading color scheme

2023.03.14.                 Projektnap

2023.04.06. - 04.11.  Tavaszi szünet

2023.04.20. - 04.21.  Beiratkozás

2023.05.02.                 Tanítás nélküli munkanap

2023.05.06.                 Családi sportnap

Áder János, Köztársasági Elnök Turi Attila Ybl Miklós-díjas építészt, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagját és a Patakpart Általános Iskola tervező építészét Kossuth-díjjal tüntette ki. Az állami elismerést a Magyarország számára kivételesen értékes művészi pályafutása során Makovecz Imre szellemi örökségét méltó módon folytató, a  hagyományok megőrzését a  jelenkor igényeivel harmonikusan ötvöző, az  organikus építészet mestermunkáinak számító, formagazdag alkotásokat felvonultató, kimagasló színvonalú tervezői életműve elismeréseként kapta.

Az elismeréshez ezúton is gratulálunk!

2021-03-15

Kedves Szülők!

Sok szeretettel hívjuk, várjuk Önöket első adventi vásárunkra, melyet a Szülői Munkaközösség kezdeményezésére szülők és pedagógusok összefogásával az iskola közösségének építésére és a bejegyzés alatt álló Patakpart Iskoláért Alapítvány támogatására szervezünk 2022. december 16-án, pénteken 14:30-tól 18:30-ig.

A vásárban a gyerekek, a pedagógusok és a szülők a karácsonyvárás hangulatában tölthetik együtt az időt. Az iskola három szintjén 17 helyszínen várjuk a résztvevőket. Lesz étel- és italkínálat, ajándékkészítő asztal, mézeskalács díszítés, barkácssarok, hajfonás, szelfipont, portré fotózás és még sok más. A vásárban az előzetesen, vagy a helyszínen megváltott Patakpetákkal lehet fizetni. Patakpetákot 2022. december 14-től 16-ig lehet vásárolni 7:45 és 16:00 között, valamint a vásár napján a vásár ideje alatt is.

Kérem, hogy részvételi szándékukat jelezzék az osztályfőnököknek. Kérem, azt külön jelezzék, ha szeretnének részt venni a vásáron, de annak kezdetére nem tudnak megérkezni. Ebben az esetben gyermekük felügyeletéről 4 óráig gondoskodunk, foglalkozást szervezünk számukra (társasjátékok, ügyességi játékok, ping-pong, rubik kockázás)

Szeretnénk megkérni Önöket, hogy amennyiben elfogadják meghívásunkat, hozzanak magukkal poharat, hogy csökkenthessük, mellőzhessük az eldobható eszközök használatát! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ügyességi és a ping-pong játékok helyszíne a tornaterem lesz, ahova felnőttek is csak tiszta talpú sportcipőben léphetnek be.
Szeretettel és izgalommal várjuk Önöket!

A generálkivitelező cég, a Swietelsky Építő Kft. az utolsó simításokat végzi az épületen. Végéhez közelít a műszaki átadás-átvétel folyamata, amely után már csak a kertépítési munkálatok maradnak. Az iskolaudvaron 30 db fa és 1000 db cserje kerül elültetésre.

2021-03-23

 

A Váci Tankerületi Központ 2021. március 19-én megindította az iskola működéséhez szükséges eszközök beszerzésére irányuló közbeszerzési eljárást. Az eljárás keretén belül kerül beszerzésre a teljes épület bútorzata, a sportcsarnokban és az udvaron beépítendő sporttechnológia, az informatikai eszközök, továbbá az egyéb sport- és taneszközök.

2021-03-25