Loading color scheme

ESZKÖZBESZERZÉS

A Váci Tankerületi Központ 2021. március 19-én megindította az iskola működéséhez szükséges eszközök beszerzésére irányuló közbeszerzési eljárást. Az eljárás keretén belül kerül beszerzésre a teljes épület bútorzata, a sportcsarnokban és az udvaron beépítendő sporttechnológia, az informatikai eszközök, továbbá az egyéb sport- és taneszközök.

2021-03-25

TURI ATTILA KOSSUTH-DÍJAT KAPOTT

Áder János, Köztársasági Elnök Turi Attila Ybl Miklós-díjas építészt, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagját és a Patakpart Általános Iskola tervező építészét Kossuth-díjjal tüntette ki. Az állami elismerést a Magyarország számára kivételesen értékes művészi pályafutása során Makovecz Imre szellemi örökségét méltó módon folytató, a  hagyományok megőrzését a  jelenkor igényeivel harmonikusan ötvöző, az  organikus építészet mestermunkáinak számító, formagazdag alkotásokat felvonultató, kimagasló színvonalú tervezői életműve elismeréseként kapta.

Az elismeréshez ezúton is gratulálunk!

2021-03-15

ELKÉSZÜLT AZ ÉPÜLŐ PATAKPART ISKOLA HONLAPJA

A honlap az iskola indításának előkészítése és megkönnyítése érdekében a leendő partnerek (tanulók, szülők, pedagógusok) előzetes tájékoztatásának céljával jött létre. Az intézmény megalapítása után a honlap az iskola hivatalos kommunikációs eszközeként fog szolgálni. A honlapon látható képek az építkezés novemberi állapotát tükrözik. Galériánkat hamarosan friss képekkel bővítjük.

2021-02-16

ÁTADÁSKÖZELI ÁLLAPOTBAN AZ ÉPÜLET

A generálkivitelező cég, a Swietelsky Építő Kft. az utolsó simításokat végzi az épületen. Végéhez közelít a műszaki átadás-átvétel folyamata, amely után már csak a kertépítési munkálatok maradnak. Az iskolaudvaron 30 db fa és 1000 db cserje kerül elültetésre.

2021-03-23