Loading color scheme

Kedves Szülők!

Sok szeretettel hívjuk, várjuk Önöket első adventi vásárunkra, melyet a Szülői Munkaközösség kezdeményezésére szülők és pedagógusok összefogásával az iskola közösségének építésére és a bejegyzés alatt álló Patakpart Iskoláért Alapítvány támogatására szervezünk 2022. december 16-án, pénteken 14:30-tól 18:30-ig.

A vásárban a gyerekek, a pedagógusok és a szülők a karácsonyvárás hangulatában tölthetik együtt az időt. Az iskola három szintjén 17 helyszínen várjuk a résztvevőket. Lesz étel- és italkínálat, ajándékkészítő asztal, mézeskalács díszítés, barkácssarok, hajfonás, szelfipont, portré fotózás és még sok más. A vásárban az előzetesen, vagy a helyszínen megváltott Patakpetákkal lehet fizetni. Patakpetákot 2022. december 14-től 16-ig lehet vásárolni 7:45 és 16:00 között, valamint a vásár napján a vásár ideje alatt is.

Kérem, hogy részvételi szándékukat jelezzék az osztályfőnököknek. Kérem, azt külön jelezzék, ha szeretnének részt venni a vásáron, de annak kezdetére nem tudnak megérkezni. Ebben az esetben gyermekük felügyeletéről 4 óráig gondoskodunk, foglalkozást szervezünk számukra (társasjátékok, ügyességi játékok, ping-pong, rubik kockázás)

Szeretnénk megkérni Önöket, hogy amennyiben elfogadják meghívásunkat, hozzanak magukkal poharat, hogy csökkenthessük, mellőzhessük az eldobható eszközök használatát! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ügyességi és a ping-pong játékok helyszíne a tornaterem lesz, ahova felnőttek is csak tiszta talpú sportcipőben léphetnek be.
Szeretettel és izgalommal várjuk Önöket!

Leave your comments

Comments

  • No comments found